jan daalman

Projectleider

Jan Daalman, senior communicatie adviseur maar vooral verbinder en netwerker tussen mensen, projecten, beleid en uitvoering. Daarnaast dichter, en tekstschrijver. Stond als performer op One World Poetry en in de Nacht van de poëzie. Schreef een tweetal kinderboeken, een poëziebundel en schreef mee aan verzamelbundels. Geeft dichtworkshops op basisscholen. Heeft ervaring met diverse kunsteducatieve projecten. (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tel.: 06 120 96 497)

 

 

 

 • Groeien tot in de hemel (2018)

  Groeien tot in de hemel (2018)

  Aalsmeerders zijn nooit bang geweest om iets in potten te stoppen. De Kunstploeg wil met dit allernieuwste project voor de Kunstroute ‘Groeien tot in de hemel’, een verbinding leggen tussen een belangrijk stuk Aalsmeers cultureel erfgoed namelijk dat van de tuinbouw en de kunst. Daarbij mogen de bomen wat De Kunstploeg betreft bij wijze van spreken tot in de hemel groeien... Doe mee!

  Lees meer ...

 • Gebreide Boomgaard (2013)

  Gebreide Boomgaard (2013)

  Project uit 2013. In een van de oudste boomgaarden van Aalsmeer was tijdens de Kunstroute van Aalsmeer het wildbrei-kunstwerk De Gebreide Boomgaard te bewonderen. Een boomgaard om vrolijk van te worden, zo bleek.

  Lees meer ...