Groeien tot in de Hemel met de Kunstploeg

groeien tot in de hemel voorbeeld 1

Aalsmeerders zijn nooit bang geweest om iets in potten te stoppen. De Kunstploeg wil met dit allernieuwste project voor de Kunstroute ‘Groeien tot in de hemel’, een verbinding leggen tussen een belangrijk stuk Aalsmeers cultureel erfgoed namelijk dat van de tuinbouw en de kunst. Met dit project doet De Kunstploeg een beroep op de fantasie en groene spinsels van deelnemers. Daarbij mogen de bomen wat De Kunstploeg betreft bij wijze van spreken tot in de hemel groeien. groeien pot label

Elke deelnemer krijgt aan het begin van het project een aardewerk terracotta pot en een houten geel plantenlabel. Dat label is voor de naam van het kunstwerk. 

De opdracht is om invulling te geven aan de vraag wat ieder persoonlijk graag in Aalsmeer zou zien groeien om dat vervolgens met de pot als basis daadwerkelijk te verbeelden. Dat mag werkelijk van alles zijn, het mag in 2D en het mag in 3D. Het mag heel persoonlijk en het mag heel abstract. Molens, vrede, nog een keer samen, die verre liefde, duurzame oplossingen, de droomreis, een bosje verkeersborden, dromen over van alles en nog wat, regenbogen, verlangen, geldbomen, eer betonen, zonnebloemen, tekeningen, verwijzingen naar beroemde kunstwerken, een nieuwe Flora, vormbomen al dan niet natuurlijk, sporthelden, veilige kruispunten, huisvesting voor jongeren, beroemde teksten, lekker eten, oud en jong die samen zingen noem maar op! Alles is welkom zolang het met aandacht en inspiratie is gemaakt en zolang de aardewerk pot de basis vormt. Aanmelden kan via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of maak gebruik van ons contactformulier.

groeien vb vliegenzwamgroeien vb flytrapgroeien vb gitaar