karin borgman

Artistiek projectleider

Karin Borgman, beeldend kunstenaar, illustrator, docent en master kunsteducatie. Werkzaam als eerstegraads docent tekenen en ckv op het Veenlandencollege te Mijdrecht. Heeft ervaring met diverse kunsteducatieve projecten in het basisonderwijs,voortgezet onderwijs en buitenschools onderwijs onder andere met probleemjongeren. Ontwikkelt zich in de kunsteducatie voor ouderen. (website: www.karinborgman.nl, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel.: 06 13 52 55 43)

 

 

 

 • Groeien tot in de hemel (2018)

  Groeien tot in de hemel (2018)

  Aalsmeerders zijn nooit bang geweest om iets in potten te stoppen. De Kunstploeg wil met dit allernieuwste project voor de Kunstroute ‘Groeien tot in de hemel’, een verbinding leggen tussen een belangrijk stuk Aalsmeers cultureel erfgoed namelijk dat van de tuinbouw en de kunst. Daarbij mogen de bomen wat De Kunstploeg betreft bij wijze van spreken tot in de hemel groeien... Doe mee!

  Lees meer ...

 • Tijdreizen (2012)

  Tijdreizen (2012)

  Project uit 2012. Een interdisciplinair kunstproject voor 80 plussers en 10 jarigen samen. Het doel van het project was om kinderen en ouderen samen te laten dansen, schilderen, zingen en schrijven. Generaties die elkaar in het dagelijkse leven nauwelijks meer tegen komen. Onder begeleiding van ....

  Lees meer ...