femke kempes

Artistiek projectleider

Femke Kempkes, beeldend kunstenaar. Werkt als beeldhouwer aan installaties, beelden en werken in de openbare ruimte. Als eerstegraads docent verbonden aan Centrum voor Kunsteducatie Parkvilla in Alphen aan de Rijn. Heeft als specialisatie kunsteducatieve projecten en community art projecten waarbij ruimtelijk vormgeven wordt gebruikt om verbindingen te leggen tussen groepen betrokkenen. (website: www.femkekempes.nl, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel.: 06 26 154 104)

 

 

 

 • Groeien tot in de hemel (2018)

  Groeien tot in de hemel (2018)

  Aalsmeerders zijn nooit bang geweest om iets in potten te stoppen. De Kunstploeg wil met dit allernieuwste project voor de Kunstroute ‘Groeien tot in de hemel’, een verbinding leggen tussen een belangrijk stuk Aalsmeers cultureel erfgoed namelijk dat van de tuinbouw en de kunst. Daarbij mogen de bomen wat De Kunstploeg betreft bij wijze van spreken tot in de hemel groeien... Doe mee!

  Lees meer ...

 • Veldboeket (2014)

  Veldboeket (2014)

  Project uit 2014. In dit project van de Kunstploeg ging het om het weggeven van bloemen of beter gezegd één bloem en wel in de vorm van één klein schilderij van 20 bij 20 cm. Circa 500 deelnemers in alle leeftijden hebben een bloem voor iemand geschilderd.

  Lees meer ...